Maślanka Robico
MAŚLANKA Robico - to napój fermentowany otrzymywany z naturalnej maślanki. Jest lekko kwaskowa i aromatyczna (aromaty ...
Zimne Mleko Robico
ZIMNE MLEKO to produkt otrzymany  w wyniku unikalnej metody mikrofiltracji. Mikrofiltracja to mechaniczna metoda oczyszczania ...
Śmietana Robico
ŚMIETANA ROBICO 18% tł. Pierwsza na rynku śmietana w szklanym słoiczku zabezpieczonym dodatkowo banderolą. Śmietana Robico ...
Maślanka Truskawkowa Robico
Maślanka truskawkowa Robico o smaku słodkawym i lekko kwaskowym przyniesie natychmiastowe orzeźwienie w upalne dni, ale także ...
Kefir Robico bez laktozy z l.rhamnosus
Dlaczego powstał?  Wzrastająca świadomość ludzi na temat związku diety ze zdrowiem wiąże się ze wzrostem oczekiwań ...
Kefir Robico
Dlaczego smak  KEFIRU  Robicolosalną różnicę? KEFIR Robico jest wyjątkowy, ponieważ wytwarzany jest metodą ...
Maślanka Robico
MAŚLANKA Robico - to napój fermentowany otrzymywany z naturalnej maślanki. Jest lekko kwaskowa i aromatyczna (aromaty ...
Zimne Mleko Robico
ZIMNE MLEKO to produkt otrzymany  w wyniku unikalnej metody mikrofiltracji. Mikrofiltracja to mechaniczna metoda oczyszczania ...
Śmietana Robico
ŚMIETANA ROBICO 18% tł. Pierwsza na rynku śmietana w szklanym słoiczku zabezpieczonym dodatkowo banderolą. Śmietana Robico ...
Maślanka Truskawkowa Robico
Maślanka truskawkowa Robico o smaku słodkawym i lekko kwaskowym przyniesie natychmiastowe orzeźwienie w upalne dni, ale także ...
Kefir Robico bez laktozy z l.rhamnosus
Dlaczego powstał?  Wzrastająca świadomość ludzi na temat związku diety ze zdrowiem wiąże się ze wzrostem oczekiwań ...
Kefir Robico
Dlaczego smak  KEFIRU  Robicolosalną różnicę? KEFIR Robico jest wyjątkowy, ponieważ wytwarzany jest metodą ...

ZIMNE MLEKO to produkt otrzymany  w wyniku unikalnej metody mikrofiltracji.

Mikrofiltracja to mechaniczna metoda oczyszczania mleka przy użyciu specjalnych filtrów (membran ceramicznych). Pozwala na usunięcie z mleka 99,9%  zawartych  w nim bakterii oraz innych mikroorgaznizmów, komórek somatycznych oraz pozostałych zanieczyszczeń.

Usunięcie z mleka drobnoustrojów pozwala na zastosowanie niższej temperatury pasteryzacji (72°-74°C), dzięki czemu ZIMNE MLEKO, w odróżnieniu od UHT lub innych mlek wysokoogrzewanych, zachowuje wszystkie składniki odżywcze mleka oraz jego naturalny smak  i zapach.

Szklane, bezzwrotne opakowanie dodatkowo pozytywnie wpływa na smak i zapach ZIMNEGO MLEKA.

Więcej na: www.zimnemleko.com

Dostępne w sprzedaży ZIMNE MLEKO Robico:

ZIMNE MLEKO Robico 2 %  tł. 1L,

ZIMNE MLEKO Robico 3,2 % tł.  1L