Nagrody
Polskie Godło Promocyjne "Teraz Polska" za ZIMNE MLEKO Robico w XVI Edycji Konkursu na najlepsze produkty i usługi. 12 ...
Opinie o produktach
Robico w teledysku
Product placement ZIMNEGO MLEKA i KEFIRU ROBICO w najnowszym teledysku Agnieszki Chylińskiej "Niebo"
Firma Robico
Zakład Usług Handlowych Robico został założony w 1988 roku przez Federację Związków Zawodowych Pracowników Mleczarstwa ...
Misja
Misją  ROBICO jest oferowanie klientowi świeżego, czystego i całkowicie naturalnego produktu mlecznego o najwyższej jakości ...
Nagrody
Polskie Godło Promocyjne "Teraz Polska" za ZIMNE MLEKO Robico w XVI Edycji Konkursu na najlepsze produkty i usługi. 12 ...
Opinie o produktach
Robico w teledysku
Product placement ZIMNEGO MLEKA i KEFIRU ROBICO w najnowszym teledysku Agnieszki Chylińskiej "Niebo"
Firma Robico
Zakład Usług Handlowych Robico został założony w 1988 roku przez Federację Związków Zawodowych Pracowników Mleczarstwa ...
Misja
Misją  ROBICO jest oferowanie klientowi świeżego, czystego i całkowicie naturalnego produktu mlecznego o najwyższej jakości ...
Nagrody
Polskie Godło Promocyjne "Teraz Polska" za ZIMNE MLEKO Robico w XVI Edycji Konkursu na najlepsze produkty i usługi. 12 ...
Opinie o produktach
Robico w teledysku
Product placement ZIMNEGO MLEKA i KEFIRU ROBICO w najnowszym teledysku Agnieszki Chylińskiej "Niebo"
Firma Robico
Zakład Usług Handlowych Robico został założony w 1988 roku przez Federację Związków Zawodowych Pracowników Mleczarstwa ...
Misja
Misją  ROBICO jest oferowanie klientowi świeżego, czystego i całkowicie naturalnego produktu mlecznego o najwyższej jakości ...
25.11.2013 Witam,

Chciałabym Państwu podziękować za genialny produkt - śmietana 18% w słoiczku. Pycha. Mam nadzieję, że nie ma w swoim składzie dużo chemii. Tak 3mać i obyście Państwo w przyszłości utrzymywali taką jakość.
Pozrawiam
Magdalena
10.07.2013 Witam, chciałem pop prostu pogratulować roboty!! Przyznam, że kupowałem zazwyczaj mleko jakie podeszło, bo nie czułem nigdy zawsze żadnej różnicy, ale od kiedy kolega w pracy poczęstował mnie waszym mlekiem... innego już nie kupie Zareklamuję was po swoich znajomych bo to mleko jest świetne !!
Marcin
21.06.2013 Witam serdecznie. Właśnie wypiłam pierwszą w moim życiu butelkę kefiru Robico i nie mogę powstrzymać się od napisania paru słów. W dobie kefirów zawierających mleko w proszku Wasz kefir sprawił, że... oniemiałam. To prawdziwy smak dzieciństwa! Tak wybornego kefiru nie piłam od bodajże 15 lat! Ja już nawet nie pamiętałam, że kefir może tak smakować. Serdecznie Państwu dziękuję i błagam - nic nie zmieniajcie. Jutro biegnę do Kauflandu zrobić zapasy! Pozdrawiam serdecznie. Katarzyna
16.04.2013 Kochani robie wam reklamę gdzie się tylko da ;)
kocham wasz kefir i inny piję tylko wtedy kiedy w sklepach w pobliżu waszego nie ma. Najgorzej jest gdy jestemw Niemczech bo tam jest tylko kefir "Kalinka" który w porównaniu do Waszego jest okropny. W zeszłym tygodniu zdązyłam z mamą wypić 12 kefirów 400g a od wczoraj już 4. Jesteśmy uzależnione ;)
Błagam nie zmieniajcie się nigdy :)
Wasza wielka Fanka Kefirowa
Laura
26.07.2012 Naprawdę pyszne mleko. Może to "magia" butelki, a może zasługa smaku, a może to kombinacja obu, ale wcześniej nie miałem takiej ochoty na mleko (w kartonie), choć wiele lat temu wypijałem litr dziennie mleka ze sreberkiem. "Zimnego" wypijam litr dziennie i ze smakiem.
Pozdrawiam,
R.G.
23.05.2012 No właśnie ... rewelacja!
Co zrobić, by zimnego Waszego mleka napić się w Łowiczu, gdzie jestem na co dzień? (choć i tu nie brakuje dobrego mleka)
Gratuluje produktu "z sentymentem" i pozdrawiam
A.G.
20.03.2012 Musze was pochwalić:) Robicie zajebiste mleko. Tylko nie ważcie się zmienić opakowania na jakieś kartony ble. Nareszcie pycha mleko w szklanych butlach jak za dawnych dobrych czasów;)
Powodzenia na rynku!
Wasz kochający klient;)
21.01.2012 Witam
No więc mleczko jest naprawdę pyszne i butelka jest naprawdę dobrym pomysłem, ale jest jedna wada:
Dlaczego te butelki nie są w jakiś sposób zwrotne??
pozdrawiam K.
27.10.2011 Dzień dobry,
Mleko pije już od 2 miesięcy.
Jest PYCHA.
Jedynym minusem tego produktu jest bezzwrotna butelka.
Proszę, "zróbcie" butelki na wymianę.
Pozdrawiam
M.
26.08.2011 WITAM MACIE NAJLEPSZY KEFIR JAKI KIEDYKOLWIEK PILEM I POLECIŁEM WASZ PRODUKT WIELU ZNAJOMYM BO JEST TAKI JAK DOMOWY ROBIONY NA WSI POZDRAWIAM SERDECZNIE I DZIĘKI ZA TRUD JAKI WŁOŻYLIŚCIE W WYPRODUKOWANIE TAKIEGO TOWARU 1wsza KLASA Krzysztof Reimus
05.07.2011 Witam

Że wasz kefir jest dobry w smaku, to fakt. Ale że ta wasza kompozycja
bakterii i drożdży zastartowała mi taki zakwas na chlebki, to jestem
pod wrażeniem :D Rośnie jak głupi, wyszedł bardzo silny. Najlepszy
dowód, że faktycznie to co dociera do nas, to żywe kultury. Dzięki!

Bloodcarver
20.05.2011 Witam,
mieszkam w Warszawie w dzielnicy Ursus i z przykrością stwierdzam, że jest duży problem z dostaniem tego mleka w tutejszych sklepach. Czy mogliby Państwo wysłać w tą okolicę dobrego handlowca, który przekona kierowników tutejszych sklepów, że warto sprzedawać to mleko w tej dzielnicy? Chętnie będę kupował min. 1 butelkę dziennie. To mleko jest naprawdę pyszne. Wielkie gratulacje.
17.02.2011 Najwspanialsze mleko jakie piłem.
Szkoda ze w sklepie jest tylko 2 razy w tygodniu po 6 butelek.
Poluje na nie. Miło mi, że nie tylko robicie super mleko/ a właściwie nie pozwalacie na zepsucie tego co zrobiła krowa / ale czytacie także maile od rozentuzjazmowanych konsumentów
Za to mleko jestem w stanie płacić nawet raz więcej. Nie mam niestety możliwości wpływu na sklep SAVIA by go było więcej. / 6 butelek na tydzień w sklepie to za mało. Pozdrawiam
D.A.
02.02.2011 Bardzo bym chciał waszej firmie podziękować za tak wyśmienity produkt jakim jest Wasze Zimne Mleko. Ten smak i zapach jest bardzo podobny do tego mleka które było w latach 70 i 80 . Jedyną wadą tego mleka jest to że jest je coraz trudniej kupić, mam nadzieję że z chwilą zwiększenia ilości produkcyjnej cena waszego produktu, trochę "spadnie". Pozdrawiam MLEKORZERCA.
10.06.2010 Witam .
Prowadzę nieduży sklep monopolowo-spożywczy w Warszawie i chciałbym sprzedawać wasze mleko. Jednak w hurtowniach w których się zaopatrujemy nie ma tego produktu .Czy moglibyście podać mi adresy hurtowni gdzie Je mogę kupić.
Pozdrawiam.
T.M..
P.S. Nie ma lepszego kefiru jak kefir ROBICO.
13.05.2010 Smak Zimnego jest absolutnie fenomenalny. Niestety dość trudno je dostać. W porównaniu z Waszym mlekiem pozostałe - a szczególnie te sprzedawane w kartonikach - smakują jak woda, bez względu na zawartość tłuszczu. Gdy jesteśmy w sklepie polujemy na "sześciopaki" (sześć butelek zawiniętych w folię) i prawie zawsze bierzemy jedno dodatkowo luzem, które "obalamy" na miejscu. Odkąd odkryliśmy z mężem Zimne spożycie mleka w naszym domu wzrosło prawie dwukrotnie. Często podchodzi się do lodówki i zamiast wody czy pepsi pijemy Wasze mleko. Jedynie nasza 6-ścio letnia córka dłużej przekonywała się do nowego smaku przyzwyczajona niestety do tego, że mleko smakuje jak woda ... Trochę reklamy i promocji a na pewno takich rodzin jak nasza, poszukujących Waszych produktów na półkach będzie więcej. Pozdrawiamy
Mleczni Smakosze
PS. Szkoda, że Zimne można dostać jedynie w hipermarketach :)
B.S. i P.Ś.
04.03.2010 Kocham Wasz kefir;)
Leszek
13.01.2010 Witam, wasz kefir jest dobry w smaku, to fakt. Ale że ta wasza kompozycja
bakterii i drożdży zastartowała mi taki zakwas na chlebki, to jestem pod wrażeniem :D Rośnie jak głupi, wyszedł bardzo silny. Najlepszy dowód, że faktycznie to co dociera do nas, to żywe kultury. Dzięki!
13.01.2010 Kochani robie wam reklamę gdzie się tylko da ;)
kocham wasz kefir i inny piję tylko wtedy kiedy w sklepach w pobliżu waszego
nie ma. Najgorzej jest gdy jestemw Niemczech bo tam jest tylko kefir
"Kalinka" który w porównaniu do Waszego jest okropny. W zeszłym tygodniu
zdązyłam z mamą wypić 12 kefirów 400g a od wczoraj już
4. Jesteśmy uzależnione ;)
Błagam nie zmieniajcie się nigdy :)
Wasza wielka Fanka Kefirowa
Laura
13.01.2010 Jak wytrzymujecie Panstwo ten upal? Ja się prawie gotuje!
Wreszcie - nareszcie pomyslalam, ze w taki upal najlepszym sposobem na przetrwanie będzie "CHLODNIK" ... no i ruszylam do najblizszego supermarketu przy metrze stoklosy z mysla aby kupic najwazniejszy skladnik CHLODNIKA czyli w moim wypadku maslanke lub kefir. Udalam się do KANGURKA /tak wlasnie nazywa się ten sklep, zreszta duzy , przyjemny no i ma klimatyzacje/ i coz ja zobaczylam na polkach sklepowych? Totalne pustki!!!! W taki upal calkowity brak napojow mlecznych orzezwiajacych
I proszę zgadnac jaki jedyny produkt był na polce? Maslanka litrowa i kefir litrowy firmy ROBIKO!!!
Gdyby nie Panstwa maslanka to chyba bym sie rozplakala, bo z czego bym zrobila mój ukochany CHLODNIK przeciez nie z wody
Fakt ten oznacza, ze Państwa produkty w tej sieci są bardzo cenione no i gratuluje świetnej dystrybucji, bo wykasowaliście Państwo takich graczy jak DANONE BACHA MLEKOVITA GARWOLIN MLEKPOL, którzy również się specjalizują w maślankach jogurtach i kefirach.
2 kwestia - to moje uznanie za wspaniały smak maślanki i to, że jest ona dostępna w litrowych butelkach / ja potrzebuje minimum 6 litrów maślanki bądź kefiru do zrobienia chłodnika i zawsze wkurza mnie to, jak na półce są małe opakowania, bo to oznacza, ze musze kupić potężna ilość opakowań!
Zdarzenie to miało miejsce w dniu 10 lipca
Przy tej okazji życzę Państwu jak największej sprzedaży maślanki i innych produktów, które w mojej opinii są wyśmienite!!!!!
Pozdrawiam serdecznie
A.M.
13.01.2010 Szanowni Państwo,
ja i moi bliscy jesteśmy wielkimi fanami Zimnego Mleka, ale ubolewamy nad faktem, ze szklane butelki po mleku są bezzwrotne! Czy jest jakaś szansa, ze to się zmieni? I będzie jak za starych, dobrych czasów..:)
Pozdrawiamy
13.01.2010 Witam i gratuluję znakomitego produktu - Zimnego Mleka ; niestety nie mogę znaleźć sklepu, który sprzedawałby Zimne Mleko w Łodzi. Czy możecie mi coś podpowiedzieć?
Z niecierpliwością czekam na odpowiedź. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów ? J.A.
13.01.2010
Witam serdecznie!
Butelki szklane to doskonała idea, szkoda tylko, że nie są zwrotne.
Czekam na rozwój działalności o kolejne produkty.
Pozdrawiam serdecznie
I. P. P.
(zadowolony klient)
13.01.2010 Dzień dobry!
Wielkie brawa za wspaniały produkt, jakim jest "Zimne Mleko"!!! Pyszne i w ekologicznym opakowaniu! Mam nadzieję, że będzie je można kupić w coraz większej liczbie sklepów. Jeśli jeszcze można by było zwrócić butelkę...
Pozdrawiam,
J.D.
Warszawa.
13.01.2010 Witam,
Pragnąłbym jedynie poinformować, iż Wasze kefiry są najlepsze na świecie i odradzałbym wprowadzanie ewentualnych zmian do receptury :)
Dzięki i powodzenia.
Zadowolony klient.
13.01.2010 Witam serdecznie.
Wczoraj kupiłem drugą butelkę Waszego mleka.
Co do jego smaku muszę powiedzieć, że jestem zadowolony. Zawsze piłem tylko zimne mleko.
Zimne jest najsmaczniejsze. (tu zimne w sensie temperatury, nie nazwy :) )
Wasze Zimne Mleko smakuje inaczej niż mleko z innych wytwórni. Nie twierdzę jednak, że jest niesmaczne!
Wręcz przeciwnie.
Jest jednak jedna rzecz, która mnie zachwyca!!!! Butelka. Jestem zachwycony tym, że sprzedajecie mleko w butelce ze szkła.
Nie jakiś worek foliowy, ani karton. Szklana butelka. No po prostu rewelacja. Może to dziwne, ale sam fakt nalewania mleka do kubka z takiej butelki już mnie satysfakcjonuje. Nie mówiąc już o ekologiczności takiego rozwiązania. GRATULUJĘ wyboru opakowania.
Życzę sukcesu i wyrażam nadzieję na to, że nie zmienicie opakowania...
Z wyrazami szacunku
M.
13.01.2010 Witam serdecznie! Pragnę przekazać Państwu moją sugestię dotyczącą Waszego produktu jakim jest...Zimne mleko. Właśnie siedzę przy kolejnej szklaneczce mleczka...3,2%, piję mleko od dwudziestu kilku lat, a mam ich dopiero...31, piłem takie prosto od krowy, z butelek zamykanych blaszką, później studiując już w Poznaniu, z kartonów, woreczków itd...ale kiedyś zauważyłem na półce Wasze robico...jest doskonałe, przepyszne, nie wiem jak inni, ale dla mnie jest to wyśmienite mleko, łączące w sobie smak...ten trudno opisać, ale właśnie ten o który chodzi!. Nie będę zanudzał, bo pewnie Pan lub Pani która -ry, czyta tego maila ma wiele ważniejszych spraw na głowie, zatem pozdrawiam serdecznie cały zespół!!!
13.01.2010 Witam,
Chciałam Wam powiedzieć, że robicie najlepsze mleko na rynku! Nigdy nie byłam ?smakoszem? mleka, ale Zimne Mleko jest po prostu rewelacyjne !!
Proszę Was - zróbcie wszystko, aby nigdy nie zmieniło się na gorsze! Stawiajcie na jakość a nie na ilość, a na pewno znajdziecie klientów, bo na rynku roi się od kiepskiego towaru, a brakuje tych naprawdę dobrych produktów!
Dziękuję za Zimne Mleko!
Pozdrawiam
M.K.
13.01.2010 Witam serdecznie, Pragnę wyrazić własną opinię na temat oferowanego przez Państwo produktu. Ujmę to w ten sposób : miłość od pierwszego łyku. Proszę Państwa, gdy po raz pierwszy kupiłem mleko Zimne w jednym z Gdańskich hipermarketów, pomyślałem : ciekawa butelka, orzeźwiająco kojarząca się nazwa, bogata i przekonywująca etykieta. Pierwszy łyk spowodował wypełnienie się zmysłów niesamowicie naturalnym smakiem przypominającym mleko "prosto od krowy" co natychmiastowo podświadomie odróżnia Zimne od "kartonowych" produktów. Miałem wrażenie, że przełykam kwintesencje tego co w mleku najlepsze, tego co utracone w przyjętych na rynku chemiczno-spożywczych procesach obróbki. Dlaczego zajrzałem na Państwa stronę www? Przez coś, czemu sam się dziwię, mianowicie dwa dni po pierwszym zakupie mleka, odwiedziłem ten sam hipermarket i ponownie kupiłem 3,2% Zimnego, a co najdziwniejsze a zarazem najciekawsze, zabrałem butelkę do pracy. Opróżniona leży właśnie tuż obok mego służbowego laptopa na biurku i radośnie przypomina, że są ludzie, którzy pragną oferować szarym obywatelom to co natura ma w sobie najlepsze. Zdrowie pełne świeżości. Nie wyobrażam sobie lepszego mleka niż Zimne - tak trzymać Robico ! Pozdrawiam R.CH.
13.01.2010 Szanowni Państwo!
W ostatnich dniach byłem w Warszawie i w Hali Banacha przy ul. Grójeckiej kupiłem mleko w butelce szklanej (od kilku lat przekonuję wielu decydentów o konieczności powrotu do szkła) i rzeczywiście przekonałem się o prawdziwości treści Państwa reklamy.
Mleko jest bardzo smaczne.
Jako fizykochemika zainteresowała mnie informacja o mikrofiltracji. Byłbym wdzięczny za przekazanie mi szerszych wyjaśnień.
Zgadzam się całkowicie z informacjami podanymi przez Państwa w Internecie. Mikrofiltracja skutecznie wydziela z mleka wszystkie szkodliwe zanieczyszczenia, zwłaszcza mikrobiologiczne.
W przeciwieństwie do pasteryzacji termicznej nie niszczy witamin ciepłochwiejnych i nie zniekształca struktury chemicznej zawartego w mleku białka. Jest jeszcze wiele innych zalet stosowanej przez Państwa metody.
Proszę przyjąć wyrazy szacunku
mgr Z. K.
07.01.2010
Witam chciałem się z Państwem podzielić moja opinią na temat kefiru produkowanego przez Was, Otóż kefir ten jest po prostu rewelacyjny, taki jak powinien być każdy kefir, a niestety nie każdy jest, jak idę do sklepu to kupuje zawsze parę sztuk na zapas, bo niestety jest on tylko w jednym sklepie w moim mieście (Siemianowice Śląskie), szkoda może się to kiedyś zmieni, Pozdrawiam, dziękuję i gratuluję tak pysznego wyrobu i mam nadzieję, ze nigdy nie zniknie z półek sklepowych, ponieważ innego nie wezmę do ust, WILD 80