Już jutro (12.04.2014 r.) w Warszawie przy ul. Śniadeckich 8, odbędzie się ciekawe wydarzenie z udziałem Robico.

Warszawska restauracja Groole specjalizująca się w daniach z rzeczonych gruli zaprosiła Robico do wspólnego świętowania swoich trzecich urodzin.

Dlaczego Robico?

Dlatego, że kefir Robico to wyśmienity kefir dojrzewający w każdej butelce osobno i dzięki temu zachowuje charakterystyczną zwartą konsystencję, a wyselekcjonowane kultury bakterii sprawiają, że ma wyjątkowy smak. To sprawia, że potrawy z ziemniaków z kefirem Robico smakują wspaniale!

Jeśli nie znasz takiego połączenia albo chcesz przekonać się, że ziemniaki z kefirem niejedno mają imię, to odwiedź restaurację Groole, gdzie będziemy świętować popijając grule, kartofle i pyry (niektóre regiony Polski mają swoje własne określenia na to popularne warzywo) kefirem Robico!

Zapraszamy w sobotę od godziny 12:00!